Quản lý chất lượng và an toàn thực phẩm thủy sản / Nguyễn Tử Cương

By: Material type: TextTextLanguage: Vietnamese Publication details: Hà Nội : Nông nghiệp, 2010Description: 400 trSubject(s): DDC classification:
  • 363.1926 NG-C 2010 23
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Sách, chuyên khảo, tuyển tập Phòng DVTT HT2 P.DVTT Hòa Lạc 2 - Kho tham khảo 363.1926 NG-C 2010 (Browse shelf(Opens below)) Available 63240001994
Sách, chuyên khảo, tuyển tập Phòng DVTT HT2 P.DVTT Hòa Lạc 2 - Kho tham khảo 363.1926 NG-C 2010 (Browse shelf(Opens below)) Available 63240001993

There are no comments on this title.

to post a comment.