Antioxidants in muscle foods : nutritional strategies to improve quality /
Antioxidants in muscle foods : nutritional strategies to improve quality /
[edited by] Eric Decker, Cameron Faustman, Clemente J. Lopez-Bote.
- New York : Wiley, c2000.
- xii, 499 p. : ill. ; 24 cm.
Includes bibliographical references and index.
0471314544 (alk. paper)
99-022277
Antioxidants.
Meat--Quality.
Bảo quản thực phẩm Chống Ôxy hoá Công nghệ thực phẩm Thịt Thực phẩm
TX556.M4 / A57 1999
664.907 / ANT 2000
Includes bibliographical references and index.
0471314544 (alk. paper)
99-022277
Antioxidants.
Meat--Quality.
Bảo quản thực phẩm Chống Ôxy hoá Công nghệ thực phẩm Thịt Thực phẩm
TX556.M4 / A57 1999
664.907 / ANT 2000